Skip to main content

FOTOGRAGIJE

Fotografija kao dobar kontent!

Jedan od najboljih alata za komunikaciju je fotografija. Za visok kvalitet fotografije potrebno je nekoliko elemenata koje vam pružamo!

USLUGE FOTOGRAFISANJA

Profesionalni fotografi za komercijalno snimanje stoje vama na raspolaganju! Nudimo vam ponudimo sve vrste komercijalne fotografije, od fud fotografija i snimanja predmeta, do fashion i beauty snimanja i snimanja reklama. Komercijalna fotografija današnjice predstavlja glavnu asocijaciju na pojmove poput reklame, ekonomske propagande i oglašavanja. Fotografija sadrži ideju okretanja ili skretanja nečije pažnje, a ta se ideja može preneti pružanjem informacije i kreiranjem komercijalne propagande. Cilj fotografije u svetu mode, kao i komercijalne fotografije uopšte je prodaja.

Fotografije u svetu modne industrije daju podstrek svakom modelu, stilisti, fotografu, šminkeru, frizeru i dizajneru da se sa ciljem povećanja obima posla i saradnje sa ljudima iz iste branše. Tu smo da pomognemo, da dođete do kvalitetnog fotografskog sadržaja, vrhunskih manekena, stilista koji će uobličiti vašu aktuelnu kolekciju. Modna fotografija je kroz istoriju pokazala da samo odeća nije dovoljna, ona sama po sebi ne pokazuje ništa posebno, nego čitav kontekst koji okružuje haljinu ili jedne pantalone je ono što zapravo definiše neki komad odeće.

Modni editorijali se prikazuju najčešće u modnim magazinima, dok se reklamne kampanje prikazuju i u magazinima i na bilbordima te na raznim drugim oglašivačkim mestima. Editorijal u drugu ruku, je drugačiji po tome sto prodaje garderobu kroz priču i atmosferu.
U editorijalu se meša odeća raznih dizajnera, šminka i frizura su “pomaknute” i često se snima na nekoj zanimljivoj lokaciji. Editorial više prodaje atmosferu i situaciju u kojoj bi odeća mogla biti nošena.

Reklamne kampanje su uvijek snimljene u jednostavnoj atmosferi. Izgledaju čisto i fokus je bačen na  komad odeće/obuće/asesoara koji se prodaje. Šminka i frizura su jednostavni. Postavka svjetla je jednostavnija.

Lookbook snimanja koriste za predstavljanje artikala i suštinsku prodaju kolekcija.