Follow us:

Početna

Mi imamo ideje…

Mikan / Bros Jeans

Description
  • Još 80-ih godina prošlog veka, u najstarijem trgovačkom gradu Srbije, Novom Pazaru, radjaju se farmerice koje su se jednako prodavale sa vodećim brendovima u industriji teksasa. 1986.godine osnivamo “Mikan” d.o.o. i sklapamo ugovore sa trgovinskim lancima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije… Preko 80% našeg proizvodnog kapaciteta odlazi na izvoz.

    Početkom novog veka, radja se i naš brend “BROS” zvanično i kao registrovana robna marka. S’ razlogom “Bros” (skraceno od eng.brothers, što znači braća) jer nastaje pod rukama dva brata, vrhunska majstora u obradi teksas platna koji, preplićući se sa najnovijim tehnološkim procesima obrade denima, s puno ljubavi kroje i šiju odeću koja vraća raspoloženje, godine i sezone.

    Osvojili smo susede, a vas domaće ćemo tek da osvojimo. U našem jeansu osetićete prirodu, udobnost i slobodu, kako u casual stilu, tako i u modelima poslovne klasične varijante. Proverene konstrukcije koje savršeno pristaju svakom našem kupcu. A ko nas bolje poznaje od nas samih?

Brendiranje